eur:
389.15
usd:
361.32
bux:
68450.8
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Három gyerek túlélte egy ohiói család kiirtását

Agyonlőtték egy család nyolc tagját - hét felnőttet és egy 16 éves fiút - pénteken az egyesült államokbeli Ohio államban. Az ámokfutást túlélte három gyerek, köztük egy négynapos csecsemő. A tettes vagy tettesek szökésben vannak, és nagyon veszélyesek - közölte Mike DeWine ohiói igazságügy-miniszter sajtóértekezletén.

A gyilkosságokat négy lakóházban követték el Pike megyében. Több áldozatra az ágyában találtak rá holtan, valószínűleg álmukban ölték meg őket. Mindegyik áldozat ugyanahhoz a családhoz tartozott, és mindegyiküket fejbe lőtték. Egy agyonlőtt anya mellett ott volt a négynapos csecsemője, ő sértetlen maradt. Életben maradt két további gyerek is, egy hathónapos és egy hároméves.

A tettesekről és indítékukról egyelőre nem tud semmit a rendőrség. A megye lakóit, különösen a szóban forgó család további tagjait nagy óvatosságra intették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Leszúrt a forint

Leszúrt a forint

Pénteken az amerikai munkaerőpiaci adatok a forint piacán is nagyobb kilengéseket okoztak, ezt követően hétfő reggel egyelőre minimális gyengülésben van a magyar fizetőeszköz a vezető devizákhoz képest. Gazdasági események szempontjából különösen a csütörtöki és pénteki nap hozhat nagyobb mozgásokat a forint piacán, ugyanis fontos magyar államháztartási és inflációs adatok kerülnek majd publikálásra. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×