eur:
385.49
usd:
354.32
bux:
68673.84
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia

Speciális adószabályokat vezetne be Oroszország a Krímben

Speciális, csak a Krímben alkalmazott ideiglenes adószabályokat vezetne be Moszkva, ha a terület csatlakozik Oroszországhoz.

Szergej Satalov orosz pénzügyminiszter-helyettes egy hétfői moszkvai fórumon azt mondta, hogy "a Krím nagy valószínűséggel Oroszországhoz történő csatlakozása az adószabályok jelentős változtatását igényli. Ezek bevezetése időt vesz igénybe, ezért speciális, csak itt alkalmazott ideiglenes adószabályokra lesz szükség."

Az ITAR-TASZSZ idézte Alekszej Uljukajev orosz gazdaságfejlesztési miniszternek azt a kijelentését, miszerint Moszkva évi 1 milliárd dollár értékű támogatást nyújtana a krími költségvetés hiányának fedezésére, miközben az orosz cégek már most 5 milliárd dollár értékű befektetésre készek a Krímben.

Címlapról ajánljuk
Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

Még mindig műtik a szlovák kormányfőt - Robert Fico az életéért küzd

A védelmi miniszter és kormányfőhelytettes azt közölte, hogy Robert Fico állapota nagyon komplikált, és a miniszterelnök az életéért harcol.

Boris Pistoriusnál betelt a pohár: saját kormányára támadt a miniszter

Elfogyott a türelme Boris Pistoriusnak a költségvetési megtakarításokkal kapcsolatos, immár maratoni vitában. Ráadásul ennek egy koalíciós reggelin adott hangot, amelyet az általa vezetett minisztériumban tartottak több társminisztérium képviselőinek részvételével. Értesülések szerint a reggeli kellős közepén a miniszter olyan kijelentésre ragadtatta magát, amit többen akár félre is értelmezhettek volna.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.16. csütörtök, 18:00
Kocsis Máté
a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×