eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Szabad a szaudi légtér az izraeli gépeknek

Brit lap értesülések szerint Szaúd-Arábia engedélyezte Izraelnek, hogy harci gépei használják légterét iráni nukleáris létesítmények elleni támadáshoz.

 A Times szombati számában öbölbeli katonai forrásokat idézve adott hírt az állítólagos szaúdi döntésről. A források tájékoztatása szerint a légi folyosó használatával az izraeli gépek gyorsabban érnek el az iráni célpontokhoz.

Az újság idézett egy térségbeli amerikai katonai forrást, aki megerősítette, hogy a szaúdiak engedélyt adtak Izraelnek az ország átrepüléséhez, amikor ők "majd más irányba néznek". Rijád kísérleteket is folytatott, hogy miképpen lehet légvédelmüket leállítani, majd később riadókészültségbe helyezni.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 15:40
×
×
×
×