eur:
389.41
usd:
363.37
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Belehalt a lány szülei imádkozásába

Másodfokon is bűnösnek találta a bíróság emberölésben azt az apát, aki ahelyett, hogy orvoshoz vitte volna cukorbeteg lányát, inkább imádkozott érte.

Az eset az Egyesült Államokban, Wisconsinban történt. A lányka 11 éves volt, érte imádkozó rokonok körében halt meg szülei házában a padlón fekve. Csak akkor telefonált valaki mentőért, amikor a gyermek már nem lélegzett. Mint kiderült, cukorbeteg volt, amit azonban nem diagnosztizáltak, mert szülei soha nem vitték orvoshoz, jobban bíztak imáik és Isten erejében.

"Ha orvoshoz mennék, akkor Isten elé helyezném az orvost" - érvelt a 41 éves apa. Vallomása szerint azt hitte, lánya csak influenzás, és rokonaik sem gyanították, hogy életveszélyesen beteg. Az apa megint fellebbez az ítélet ellen.

Címlapról ajánljuk
Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 18:38
×
×
×
×