eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Megkapta a felkérést a horvát kormányfőjelölt

Horvátországban az államfő Jadranka Kosor miniszterelnök-helyettest bízta meg az új kabinet megalakítására, miután szerdán váratlanul lemondott Ivo Sanader kormányfő.

Stipe Mesic elnök Zágrábban bejelentette, hogy a pártokkal való konzultáció után bízta meg a feladattal Jadranka Kosort.

A politikusnak harminc napja van a parlamenti támogatás megszerzéséhez, ellenkező esetben az előre hozott választásokat kell kiírni.

Horvátországban szerdán jelentette be lemondását Ivo Sanader kormányfő. Azt is közölte, hogy kivonul a politikai életből, így távozik pártja, a Horvát Demokratikus Közösség éléről is. Az 56 éves konzervatív politikus nem nevezte meg döntése okát.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×