eur:
388.97
usd:
363.35
bux:
68165.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Iszlám terroristák is utaztak a lezuhant Air France-gépen?

Brit sajtóértesülések szerint két olyan férfi neve is szerepel a múlt héten lezuhant Air France-gép utaslistáján, akik összefüggésbe hozhatók az iszlám terrorizmussal.

A két nevet a francia titkosszolgálat emberei fedezték fel az utaslista átvizsgálásakor.

Az illetékesek még ellenőrzik a két ember egyéb adatait és családi kapcsolatait, hogy kizárják a névegyezést.

Egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a repülő katasztrófáját, de már korábban is többen felvetették a terrortámadás lehetőségét. Az elmélet most ismét teret nyert. A repülő feketedobozát még nem találták meg.

A Rio de Janeiróból Párizsba tartó Airbus május 31-én zuhant az Atlanti-óceánbe, 228 emberrel a fedélzetén.

Kedden újabb négy holttestet emeltek ki az óceánból, ezzel 28-ra emelkedett a megtalált áldozatok száma. A holttesteket a Brazíliai partjaitól 360 kilométerre fekvő Fernando de Noronha szigetére szállítják az előzetes azonosítás céljából.

A gépen négy magyarországi és egy szlovákiai magyar utazott.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Rángatják a tőzsdéket

Rángatják a tőzsdéket

A reggeli órákban Ázsiában többnyire pozitív hangulat jellemezte a kereskedést, ezt követően pedig Európában vegyes hangulatban indult a kereskedés. Ami a gazdasági eseményeket illeti, idehaza a külkereskedelmi adat második becslése érkezett, Amerikában pedig a gyáripari megrendelések és elbocsátások alakulására lesz érdemes figyelni. Emellett pedig a zárás után érkezik az Apple első negyedéves gyorsjelentése is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×