eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Lehull a lepel Hillary Clinton titkáról

Amióta Hillary Clinton ismét az Egyesült Államok politikai életének élvonalába került, újra támadások kereszttüzében áll. Újabban a nemzetközi sajtó azon csámcsog, hogy az elnöki pozícióra pályázó egykori first lady vajon egy év alatt mitől fiatalodott meg tíz évet.

Hillary Clinton rendkívül frissen és üdén jelent meg múlt héten New Hampshire-ben a jelöltállítást megelőző vitán, a pletykák szerint azért, mert korábban Botox-kezelésen esett át.

Kisimult arca ugyanis pont úgy fest, mint akiről valamilyen mesterséges eljárással próbálták "leradírozni" a ráncokat.

A kampány munkatársai azonban nem reagáltak az ezzel kapcsolatos kérdésekre.

Bill Clinton volt amerikai elnök felesége nem véletlenül vált a támadások céltáblájává, hiszen ő az első nő az Egyesült Államokban, akinek valódi esélye van arra, hogy elnök legyen. Az azonban még nem dőlt el, hogy a demokraták valóban őt jelölik-e a választásokon.

A Botox készítményt injekcióval juttatják a bőrbe, ott fejti ki hatását, amelynek eredménye általában néhány hónapig látható. A Botox átmenetileg gátolja azokat az izmokat, amelyek a mimikai ráncok kialakulásáért felelősek, többszöri alkalmazásuk hatására pedig ezek az izmok el is sorvadnak.

Nem Hillary Clinton az egyetlen demokrata, akit azzal vádolnak, hogy szépészeti eljárásnak vetette alá magát az elnökké válás érdekében. 2004-ben a demokraták elnökjelöltségéért induló John Kerryt ugyanezekkel a vádakkal illették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×