eur:
388.81
usd:
361.79
bux:
67944.21
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Videóra vették a brutális nemi erőszakot a katonák

Meg akarták erőszakolni a brit hadsereg ejtőernyős ezredének újonc tagját katonatársai. A szexuális támadást egy mobiltelefon kamerájával rögzítették.

A kétperces felvételen látszik, hogy az egyik katona lefogja az újoncot, egy másik pedig megpróbálja megerőszakolni.

A videón az ejtőernyőst társai homoszexuálisnak gúnyolják és kinevetik, majd a felvétel végén az látható, hogy az újonc az ágyában zokog.

Az eset a múlt hónapban történt egy észak-yorkshire-i katonai bázison. Az erőszakra azt követően derült fény, hogy a felvételt az egyik katona megmutatta az anyjának, aki felháborodott, és értesítette a katonai rendőrséget.

Az ezred egyik tagja elmondta, hogy a nemi erőszak a hálóteremben zajlott, és olyan hangos volt, hogy a zajokra felébredtek a szomszédos szobákban lévők is. Hozzátette: az elkövetők azt hitték, hogy ez egy jó móka, de a szakasz legtöbb tagja undorítónak és megdöbbentőnek tartja, ami történt.

A védelmi minisztérium szóvivője kiemelte, hogy kivizsgálják az ügyet.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×