eur:
395.48
usd:
365.28
bux:
73851.43
2024. július 31. szerda Oszkár

Simpson-botrány: rémálom törölve

Néhány nappal azután, hogy napvilágra került: OJ Simpson könyvet ad ki arról, hogyan ölte volna meg feleségét, ha ő tette volna, a történet újabb fordulatot vett. A kötet kiadója meggondolta magát. A közfelháborodás miatt nem lesz se könyv, se további tévényilatkozat.

Az amerikai sportoló-filmsztár feleségét és annak szeretőjét csaknem tizenkét évvel ezelőtt holtan találták a házaspár luxusvillájában. A vérfürdő idején a Simpson gyermekek a ház felső szintjén voltak. A gyilkosság rejtélye 12 év óta nem oldódott meg, Simpson azóta is tagadja, hogy ő ölte volna meg feleségét.

Nemrég azonban bejelentette: könyvet jelentet meg Ez lenne az én gyilkos tervem címmel. Néhány kritika már megírta: OJ hipotézise vérfagyasztóan részletes és valóságos.

Így csak megerősíti azokat, akik ma is igazságtalannak tartják az indulatairól ismert sportoló-színész felmentését, és úgy vélik: Simpson ölte meg feleségét féltékenységből.

A hírek szerint azonban Rupert Murdoch könyvkiadó meggondolta magát. Mégsem jelenteti meg a vitatott kiadványt, egyben elnézést kért azoktól, akikben ez a hír fájdalmat keltett. Külön elnézést kért az egykori feleség Nicole Brown, valamint szeretője, Ron Goldman családjától.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert a negyedik idővel jutott tovább, Telegdy Ádám is versenyben maradt

Kós Hubert, a 200 méteres hát fukuokai világbajnoka nagy reményekkel várta a szám párizsi versenyeit. Kényelmes úszással, a negyedik idővel jutott tovább. Telegdy Ádám is versenyben maradt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×