eur:
395.4
usd:
365.07
bux:
73836.44
2024. július 31. szerda Oszkár

Öten próbálják lebeszélni Észak-Koreát

December közepén lehetne felújítani az észak-koreai atomprogramról zajló hathatalmi tárgyalásokat - közölte kedden Pekingben az Egyesült Államok főtárgyalója.

Christopher Hill szerint a hatoldalú tárgyalások a phenjani atomprogramról valószínűleg december közepén indulhatnak újra.

Az amerikai államtitkár-helyettes Pekingben mások között Vu Ta-vej kínai külügyminiszter-helyettessel, a nukleáris ügyekben illetékes kínai főtárgyalóval tanácskozott.

Észak-Korea három héttel az október 9-én végrehajtott kísérleti atomrobbantása után egyezett bele abba, hogy visszatér a két Korea, az Egyesült Államok, Kína, Japán és Oroszország részvételével zajló hathatalmi tárgyalásokhoz.

Észak-Korea atomkísérlete széles körű nemzetközi elítéléshez és az ENSZ által támogatott szankciókhoz vezetett.

Címlapról ajánljuk

Kós Hubert elmondta, miért lett „csak” negyedik az előfutamban

Kós Hubert futamában második lett, negyedik idővel jutott a középdöntőbe a 200 méteres hátúszásban. Elmondta, miért választotta ezt a taktikát. Telegdy Ádám egy kizárásnak köszönhetően jutott tovább.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Magyar GDP-növekedés: drámai szám jelent meg

Idén 1,8-2,2 százalékkal bővülhet a magyar gazdaság, jövőre pedig a 3,5 százalékos növekedés mindenképpen elérhető - mondta a pénzügyminiszter szerdán a TV2 Mokka című műsorában. Ez alapvetően új információ a kormány részéről, és minden korábbinál pesszimistább előrejelzés. Úgy tűnik, a kormány már lemondott az idei 2,5%-os növekedési céljáról is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×