eur:
393.1
usd:
367.2
bux:
0
2024. április 24. szerda György

"Szinte minden nap meghalok"

A 80 éves kubai elnököt saját bevallása szerint mulattatják saját halálhírei. Fidel Castro egy nemzetközi tanácskozást követően nyilatkozott erről.

"Szinte minden nap meghalok, és nagyon sokszor feltámadtam már" - jelentette ki Fidel Castro a venezuelai állami televíziónak, reagálva azokra a hírekre, melyek szerint már nincsen életben.

A 80. születésnapját augusztusban ünneplő kubai elnök az argentínai Cordobában vett részt a dél-amerikai integrációs tömb, a Déli Közös Piac (Mercosur) tanácskozásán.

A veterán kubai vezető láthatóan teljesen felépült 2004 októberi balesetéből, amikor egy Santa Clara-i szereplése során elesett, eltörte karját és egyik térdcsontját.

A múlt héten egyébként ismét felröppent Fidel Castro halálának híre, de hamar kiderült, hogy csupán egy venezuelai rádióállomás találgatásán alapult.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×