eur:
394.52
usd:
364.45
bux:
73793.55
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Solana a tűzfészekben békéltet

Bejrútba érkezett vasárnap este Javier Solana, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője és Terje Roed-Larsen, Kofi Annan ENSZ-főtitkár különmegbízottja. A diplomaták a közel-keleti válság megoldásának lehetőségéről akarnak tárgyalni a libanoni vezetőkkel.

Az Európai Unió soros finn elnökségének tájékoztatása szerint Javier Solana már hétfőn visszatér Brüsszelbe, hogy tájékoztassa az unió külügyminisztereit.

Egy bejrúti tisztségviselő azt közölte, hogy az ENSZ-főtitkár különmegbízottja a libanoni miniszterelnökkel tárgyal az ostromlott Bejrútban.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Robert Fico figyelmeztetett, Szlovákia nagyon megnehezítheti az ukránok dolgát

Ha rövidesen nem indítják újra az orosz kőolaj tranzitját Ukrajnán keresztül, akkor a pozsonyi Slovnaft finomító nem szállít több gázolajat Ukrajnába, ami az ország fogyasztásának tizedét fedezi – közölte Robert Fico szlovák miniszterelnök, és megismételte, hogy a kormánya kitart a korábbi lépései és kijelentései mellett.

Kökény Beatrix: A mostani generáció már lazább, nem izgulják túl

A korábbi Európa-bajnok, olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó szerint a mostani női válogatottnak már megvan a hite, mentális is erősebb. Párizsban beszélt arról is, milyen meccsre számít Angola ellen és hogyan élte meg gyermeke, Imre Bence berobbanását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×