eur:
393.5
usd:
364.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Meghalt az Iszlám Dzsihád bombaszakértője

A Gázai övezetben meghalt az Iszlám Dzsihád palesztin szervezet két vezetője, amikor az izraeli hadsereg harci gépei rakétákat lőttek ki két személygépkocsira. Palesztin források szerint az egyik áldozat a szervezet rakéta- és robbanóanyag-gyártó részlegét vezette.

A gépkocsikban ülő két másik palesztin megsebesült.

Az izraeli hadsereg olyan fegyvereseket szemeltek ki célpontul, akik részt vettek az izraeli célpontok ellen az elmúlt napokban végrehajtott palesztin rakétatámadásokban.

A légicsapást azután rendelték el, hogy pénteken késő délután egy Kasszám-rakétát lőttek izraeli területre. A támadásban egy izraeli család négy tagja megsebesült. Az akció elkövetését a radikális Iszlám Dzsihád nevű szervezet vállalta magára.

A radikális palesztin szervezet számos merényletet követtek el izraeli célpontok ellen. Házilagos készítésű rakétáikkal a Gázai övezetből időről időre tűz alá veszik a zsidó állam déli részét.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×