eur:
389.28
usd:
362.67
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Az OTP Bank új, innovációs fiókja Budapesten, az Árkád üzletközpontban az avatás napján, 2018. november 20-án.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Pólóméret szerint választhat számlacsomagot több millió ügyfél

Október elejétől új lakossági számlacsomag ajánlatokkal bővült az OTP Bank portfóliója. A fejlesztéssel az a pénzintézet célja, hogy az ügyfeleknek személyre szabott szolgáltatásokat nyújtsanak – mondta az InfoRádióban az OTP Bank senior termékfejlesztési menedzsere, Kökény Dávid.

Október elejétől új lakossági számlacsomag ajánlatokkal bővült az OTP Bank portfóliója. A pólóméret jellegű ajánlatok és az új Prémium csomag célja, hogy minden ügyfél személyre szabható, rugalmas szolgáltatást vehessen igénybe, amely minden élethelyzetben megfelelő megoldást kínál.

Az emberek többsége nincs tisztában azzal, hogy milyen számlacsomagja van, nem tudják a bankhasználatuk részleteit – például, hogy mennyit utalnak havonta –, és nem ismerik a számlájukhoz tartozó díjakat sem – derült ki az OTP Bank felméréséből. Korábbi kutatások eredményei alapján az ügyfelek közel fele még nem ismeri a moduláris számlafunkciókat, vagyis azokat a megoldásokat, ahol nagyobb rugalmassággal dönthetik el, hogy milyen számlacsomagra van szükségük.

„Az OTP Banknál októbertől minden ügyfelünk számára megteremttettük azt a lehetőséget, hogy megtalálja a hozzá, valamint az adott élethelyzetéhez, körülményeihez leginkább illő számlacsomagot – mondta Kökény Dávid, az OTP Bank senior termékfejlesztési menedzsere. – Az új ajánlatok felépítésével célunk – amellett, hogy fenntartjuk a modularitást –, hogy az ügyfeleknek ne kelljen azon aggódniuk, gondolkodniuk, hogy mennyibe kerülnek a banki mindennapjaik, hanem legyen egy fix havi összeg, ami kiszámíthatóan lefedi ezeket.”

Az új és meglévő ügyfelek pólóméret jelleggel Pályakezdő (XS), Bázis (S, M, L) és Prémium Next (XL) felépülő számlacsomag-ajánlatok közül választhatnak, melyek feltételei és szolgáltatásai is eltérnek. A különböző opciók az ügyfelek mellett az ügyintézők helyzetét is megkönnyítik, hiszen így lehetőségük lesz arra, hogy rugalmasabban kezeljék az ügyféligényeket és ennek megfelelően javasoljanak számlacsomagot, ami a leginkább illik az egyes ügyfelek életmódjához és bankszámlahasználati szokásaihoz.

A magasabb jövedelmű ügyfelei számára a hitelintézet megújította Prémium szolgáltatásait is. Az érintettek így személyes tanácsadói szolgáltatás mellett, kedvezményesen érhetnek el átfogó pénzügyi megoldásokat és egyedileg, számukra kialakított befektetési szolgáltatásokat.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×