eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Csavart egyet a Lidl az ingyenes töltés megszüntetésén, itt vannak az árak

Tudható, hogy mennyit kell majd fizetni az áruház parkolóiban.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk, szeptember 4-e után már nem lehet ingyenesen tölteni az e-autókat a Lidl parkolóiban. A Lidl e-charge applikáció megszűnik, helyette a villanyautósok a jövőben három módon vehetik igénybe a szolgáltatást az áruházak nyitvatartási idejében.

A töltést a Lidl Plus alkalmazásból, a Lidl weboldalán keresztül indíthatják el, valamint harmadik opcióként úgynevezett roaming megoldást is választhatnak majd a vásárlók.

Most közzétették az árakat is, ezekről a Portfolio számol be. A diszkontáruház ide tett egy csavart. Az alkalmazáson keresztül ugyanis jóval olcsóbb a dolog.

  • Lidl Plus alkalmazással indítva: AC töltőn 149 Ft/kWh, DC töltőn 179 Ft/kWh.
  • A Lidl weboldaláról indítva: AC töltőn 199 Ft/kWh, DC töltőn 229 Ft/kWh.

Fontos megemlíteni, hogy ezek az árak szeptember 5-étől érvényesek. A tájékoztatón pedig az is szerepel, hogy a Lidl Plus alkalmazáson keresztül indítandó töltés esetén 5000 forintot zárol a lánc a megadott számlaszámon, a zárolási összeg elérésével pedig a töltés automatikusan megáll. A töltés újraindítható a limit elérését követően.

A Lidl lépése után

már csak a Penny Marketnél tudnak széles körben ingyen tölteni az érintettek.

Egy másik diszkontlánc, az Aldi parkolóiban alkalmazott díjtételekkel vetjük össze, akkor a Lidl a most közölt áraival épp ezek alá ment (ott ugyanis 199 forint a kWh-nkénti ár, és egy idő után percdíjat is felszámol az E.On mint szolgáltató).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×