eur:
381.92
usd:
353.78
bux:
58424.86
2023. december 7. csütörtök Ambrus
Elektromos autót töltenek a GreenTech 2021 Zöld Energia és Fenntarthatóság Szakkiállítás, Konferencia második napján Zalaegerszegen, a ZalaZone Járműipari Tesztpályán 2021. szeptember 25-én.
Nyitókép: MTI/Varga György

Szomorú lépésre szánta el magát a Lidl Magyarországon

Azzal, hogy a Lidl üzleteinél megszűnik az elektromos autók ingyenes töltése, gyakorlatilag Magyarországon is véget ér az ingyenes töltés korszaka, mivel a Lidl birtokolja az egyik legkiterjedtebb töltőhálózatot az országban.

Már csak szeptember 4-ig indítható ingyenes töltés a Lidl e-Charge alkalmazással. Utána indul a fizetős rendszer Magyarországon is. A Lidl sajtóosztályától kapott információk szerint a Lidl e-charge applikáció megszűnik, helyette a villanyautósok a jövőben három különböző módon vehetik igénybe a szolgáltatást az áruházak nyitvatartási idejében – írja a villanyautosok.hu.

A töltést a Lidl Plus alkalmazásból, a Lidl weboldalán keresztül indíthatják el, valamint harmadik opcióként úgynevezett roaming megoldást is választhatnak majd a vásárlók. A pontos díjazást a későbbiekben teszi nyilvánossá az áruházlánc.

Napjainkban 115 Lidl áruháznál vehető igénybe a töltési szolgáltatás. Az áruházak parkolóiban összesen 208 töltőoszlopnál, 483 csatlakozópont várja a villanyautósokat, akik hetente átlagosan 4500 töltést indítanak a töltőoszlopokról.

Címlapról ajánljuk

Nacionalistából lett Putyin-hívő a megölt ukrán politikus

Az ukrán biztonsági szolgálat magára vállalta egy Oroszországba menekült, Moszkva-párti volt ukrán képviselő meggyilkolását. A köpönyegforgató és bizarr politikai karriert befutott Ilja Kivát egy Moszkva-környéki faluban találták holtan, néhány órával azután, hogy felszólította Zelenszkij elnököt: kövessen el öngyilkosságot.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×