eur:
368.62
usd:
344.79
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Dacia.hu

Van egy autós lista, amelyet a Tesla és a Dacia vezet

Az autóvásárlók márkahűségét vizsgálták Németországban, és meglepő lett az eredmény.

A német Dataforce friss felméréséből az derült ki, hogy a leginkább elkötelezettek a Tesla-tulajdonosok: 86,6 százalékuk újra ilyen autót vásárolna. Őket követik a daciások 73,6 százalékkal, majd a Toyota-vásárlók 59,2 százalékkal – írja a hvg.hu.

A legtöbb Dacia-vásárló használt autóból ült át, és most egy új autó kényelmét élvezik egy jobb használt autó áráért. A Toyota-modellek tulajdonosainak hűségét elsősorban az idősebb vásárlók határozzák meg, a 75 felettiek 75 százaléka vallja magát hűségesnek a japán márkához.

A legjobb német márka az ötödik helyen álló Mercedes, 53,9 százalékos hűségaránnyal, a VW pedig 49,4 százalékkal a tizedik.

Címlapról ajánljuk
Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít
Exkluzív

Sós Csaba: eddig nem sikerült jól Milák Kristóf vb-felkészülése, de nála ez nem számít

Nem vállal újabb számokat a júliusi fukuokai világbajnokságon az olimpiai bajnok úszó, mert a felkészülésének az utolsó időszakai nem sikerült jól Sós Csaba szerint. A szövetségi kapitány részleteket nem akart elárulni, de hozzátette, Milák Kristóf 2020-ban három héttel a súlyos Covid-megbetegedés után is képes volt világklasszis úszásra.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Minimális emelkedéssel zártak a Wall Streeten

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×