eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A 2020. május 12-én kiadott képen a Ryanair ír diszkont légitársaság repülőgépei állnak az angliai Stanstead repülőtéren 2019. augusztus 22-én. Sajtójelentések szerint a Ryanair ezen a napon bejelentette, hogy járatai 40 százalékát újraindítja júliustól. A koronavírus-járvány miatt kötelezővé teszik a védőmaszk viselését, valamint az utasoknak több adatot kell szolgáltatniuk a tartózkodási helyükre vonatkozólag.
Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Figyelmeztetést adott ki a Ryanair - ha mostanában utazik, figyeljen!

A légitársaság weboldala és applikációja sem fog működni november 8-án este hattól november 9-én hajnali 5 óráig.

Ebben az időszakban az online checkin sem lesz elérhető társasággal utazók számára: akik az érintett sávban utaznak, azoknak a leállást megelőzően, azaz kedd este hat óráig be kell csekkolniuk járatukra.

Akik ezt nem teszik meg, 55 eurós - Spanyolországba induló járatok esetén 30 eurós - büntetésre számíthatnak - írja a Euronews.

A Ryanair arra biztatja utasait, hogy online csekkoljanak be.

A legtöbb úti céljukra nincs is szükség nyomtatott beszállókártyára,

a Törökországba, Marokkóba, Libanonba vagy Izraelbe utazóktól azonban a célállomáson kérik ezt, és a görögországi Kefalónia repterén is erre van szükség.

A Flexi Plus jegyet váltók, illetve a konkrét székre szóló jeggyel rendelkezők számára a checkin 60 nappal a járat indulását megelőzően nyílik meg. Aki nem konkrét helyre vesz jegyet, és 2021 január 28 után vásárolta meg azt, az 24 órával a járat indulását megelőzően csekkolhat be arra a leghamarabb.

A múlt hónapban is sor került hasonló leállásra a Ryanairnél: akkor többek kényszerültek arra, hogy kifizessék a büntetést.

Vigyázni kell arra is, hogy a checkin maga még nem elégséges: a telefonra letöltött vagy kinyomtatott beszállókártya hiányát 20 euróért pótolja a társaság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×