eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
LAS VEGAS, NV - AUGUST 17: General views of The Mirage hotel and casino, temporarily closed due to COVID-19 on August 17, 2020 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by AaronP/Bauer-Griffin/GC Images)
Nyitókép: AaronP/Bauer-Griffin/Getty Images

Gazdát cserél a legendás Las Vegas-i kaszinóhotel - mutatjuk

Megválik a Mirage-tól az MGM Resorts.

Az MGM Resorts International a hírek szerint 1,08 milliárd dollárért adja el a Hard Rock Internationalnek a Mirage Hotel és kaszinót, amely Las Vegas egyik ikonikus vendéglátó-ipari létesítménye – szemlézi az Origo az RT.com hírét.

Az 1989-ben megnyitott Mirage eladása várhatóan 2022 második felében zárul majd le, és az MGM az adók és az egyéb költségek levonása után nagyjából nettó 815 millió dollárt kereshet az üzlettel. A vállalat emellett három éven keresztül ingyen licenszeli a Mirage márkanevet a Hard Rocknak, amíg le nem zárul a márka újratervezése.

A Hard Rock közlése szerint azt tervezik, hogy egy gitár tematikájú szállodát nyitnak a 32,4 hektáros területen.

Az MGM egyébként 2000-ben vásárolta meg a szállodát.

Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×