eur:
392.23
usd:
365.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
A Mol által üzemeltetett INA-benzinkút az M7-es autópályánál, Zalakomár közelében. A horvát kormány mégsem módosította az INA olajtársaság - amelyben a Mol 47,26 százalékos tulajdoni hányadával a legnagyobb részvényes - privatizációjával kapcsolatos törvényt, a kabinet megvárja a részvényfelvásárlásokkal kapcsolatban indított, Szlovákiára, Magyarországra és Ciprusra is kiterjedő ügyészségi vizsgálat eredményét.
Nyitókép: MTI/Varga György

A Mol kész átvenni benzinkutakat

Azokat, amelyek nem tudnak szabályosan üzemelni a talán hónapokig megmaradó ármaximálás mellett.

Készen áll a Mol arra, hogy átvegye a hatósági ár miatt bajba jutott töltőállomásokat - írja a társaságtól származó információi alapján a 444.

A Mol az ITM kiírását követően jelezte, hogy megfelel azoknak a feltételeknek, amelyekkel a folyamatos ellátás érdekében, a veszélyhelyzet idején, átmenetileg képes az innovációs tárca által kijelölt töltőállomások üzemeltetésére.

A Mol az országban jelenleg 468 kúttal rendelkezik.

Az ITM hétfőn közölte, hogy csütörtökig jelentkezhetnek a benzinkutak átvételére kész szolgáltatók. Az üzemanyagok hatósági árára vonatkozó részletszabályok szerint az üzemszünetet hirdető vagy ismételt jogsértésen ért benzinkutak működtetése az ellátás biztonsága érdekében átmenetileg egy nyilvántartott szolgáltatóra bízható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×