eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin

Gangnam Style: ennyi pénzt keresett a YouTube a klippel

A tavalyi megjelenése óta világjelenséggé avanzsált Gangnam Style című szám több mint nyolcmillió dolláros - 1,8 milliárd forintra rúgó - reklámbevételt hozott a YouTube videomegosztó portálnak - jelentette be a Google cég.

A népszerű videók által generált reklámbevételeket a portál megosztja az adott tartalom készítőivel. A dél-koreai rapper, Psy által jegyzett Gangnam Style tavaly decemberben internettörténelmet írt: ez a szám lett az első olyan klip, amelyet a YouTube felhasználói több mint egymilliárdszor néztek meg.

Kevin Allocca, a portál illetékes munkatársa szerint Psy sikere a "fülbemászó dallam egyetemes vonzerejében és lovakat idéző nagyszerű táncmozdulatokban rejlik".

A Gangnam Style a becslések szerint több millió dolláros pluszbevételt hozott előadójának a digitális letöltések és a különböző reklámszerződések révén. Psy - eredeti nevén Park Cse-Szang - a Gangnam Style globális sikere óta óriási népszerűségnek örvend hazájában, és nemrég megkapta Dél-Korea egyik legmagasabb kulturális kitüntetését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 10:54
×
×
×
×