eur:
395.31
usd:
372.04
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Népszerű a PSZÁF számlaválasztó programja

Eddig mintegy 71 ezer ügyfél vette igénybe a PSZÁF bankszámla-választó programját.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének szóvivője emlékeztetett: tavaly december közepén indították el a lakossági ügyfelek tájékozódását segítő programot.

Binder István hozzátette: az interaktív internetes alkalmazás összehasonlíthatóvá teszi a forint folyószámlák, a betéti bankkártyák és a belföldi forint pénzforgalmi műveletek kondícióit. A lehetőség azért is segítség lehet, mert a január 1-jétől bevezetett pénzügyi tranzakciós illeték hatására a pénzügyi szolgáltatók árazásában a korábbinál jelentősebb eltérések várhatók.

A lakossági bankszámláknál az ügyfelek 87 százaléka mindössze 12 bank számlaszolgáltatásait veszi igénybe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×