eur:
392.7
usd:
366.09
bux:
66868.48
2024. április 25. csütörtök Márk

A Moody's felminősítette az FHB forintkötvényeit

Két fokozattal felminősítette kedden a Moody's Investors Service a magyar Földhitel- és Jelzálogbank (FHB) fedezettel kibocsátott forintkötvényeit, az e konstrukciókra érvényes besorolási metodika felülvizsgálata után.

A nemzetközi hitelminősítő keddi londoni közleménye szerint az FHB fedezett forintkötvényeinek osztályzata az eddigi "A1" -ről "Aa2" -re javul.

A devizában kiadott FHB-kötvények besorolása az eddigi "A1" szinten maradt, de a Moody's megjegyezte, hogy ha a szuverén magyar devizakockázati besorolás nem szabna korlátot, e kötvények osztályzata is "Aa2" lenne.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.

Sz. Bíró Zoltán az Arénában: nagy fordulatot nem hoz a háborúban az újabb amerikai támogatás

Putyin valódi támogatottságáról, az orosz közvélekedésről, a volt Szovjetunió újraéledésének lehetőségéről, az egykoron abban részes országok nyelvi és vallási különbözőségéről, illetve a háború kimeneteléről, az amerikai támogatásról is beszélt Sz. Bíró Zoltán történész, Oroszország-szakértő az InfoRádió Aréna című műsorában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 07:57
×
×
×
×