eur:
395.87
usd:
369.22
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Clouds floating over the hills around Rowarth and New Mills in North Derbyshire.
Nyitókép: Photos by R A Kearton/Getty Images

Jön most két nap esős-felhős idő - videó

A hőmérséklet is visszaesik, szél is lesz, napsütés nemigen. De ez sem tart örökké.

Szerda estefelé megkezdődött az a felhősödés, amely miatt most megint vége az átmeneti nyárnak: főképp csütörtökön és pénteken több hullámban előfordul zápor, zivatar.

8-14 fokos, esős reggel után némileg csökkenhet a záporhajlam, de délután új erőre kaphat, lokálisan kiadósabb mennyiség is eshet, szél is lesz, de a csúcshőmérséklet így is 20 fok körüli lehet.

Pénteken is hasonló idő lehet, de már 20 fok alatti csúcshőmérsékletekkel.

Szombattól már lehet kültéri programokkal tervezni.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki, csakúgy, mint az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 17. 05:30
×
×
×
×