eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pexels.com

Vasárnap tombol a nyár, de ami utána jön…

Vasárnap még a 30 fokot is elérheti a hőmérséklet, szerdán már a felét sem.

Többnyire napos, fátyolfelhős időre számíthatunk, de helyenként időszakosan gomolyfelhők is megjelenhetnek az égen. Csapadék nem valószínű.

Vasárnap napközben a már délnyugatira, nyugatira forduló szelet kísérhetik élénk, helyenként erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 14 fok között várható, a hidegre hajlamos helyeken mérhetjük az alacsonyabb értékeket. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 25 és 31 fok között alakul.

A kora nyárias hétvége után hétfőn egy markáns hidegfront ér el bennünket, melynek hatására több helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok az ország északi, északnyugati részén. Délen eközben az erős délnyugati szél még 30 fok köré melegíti majd fel a levegőt. Az igazi lehűlés keddre érkezik meg, a legtöbb helyen 10-15 fokkal esik vissza a hőmérséklet az előző napok értékeihez képest. Északnyugaton a 15 fokot sem fogja elérni a hőmérséklet. 20 fok körüli maximumokat már csak délkeleten találhatunk, szerdára viszont a 20 foktól is el kell búcsúznunk. A lehűlés mellé felhős, szeles, többfelé esős, záporos időjárás társulhat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×