eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pixabay

Most kell kihasználni a napsütést, mert többnapos eső jön - előrejelzés

A következő éjszakák során már enged a fagy a szorításából. Benedek valóban hoz egy kis enyhülést a zsákjában.

Csütörtökön fátyolfelhős idő várható általában több órás szűrt napsütéssel. Az északnyugati tájak kivételével napközben átmenetileg elvékonyodhat, csökkenhet a fátyolfelhőzet, de a déli óráktól nyugat felől ismét növekszik, vastagszik a felhőtakaró. Délutánig csapadék nem várható, utána viszont a Dunántúlon már helyenként előfordulhat kisebb eső, zápor. A változó irányú szél este az északnyugati területeken északnyugatira fordul és megélénkül, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között alakul - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

A péntekre forduló éjjel általában erősen felhős vagy borult lesz az ég, reggelig nagyjából a Tisza vonaláig várható több helyen eső, zápor. Napközben északnyugat felől szakadozik, vékonyodik, csökken a felhőzet, és már csak futó záporok lehetnek. A keleti, északkeleti tájakon maradhat erősen felhős az ég. A Dunántúlon az északnyugatira forduló szél megélénkül, néhol megerősödik. Hajnalban 4, 10 fok közé hűl le a levegő, míg délután általában 14, 19 fok valószínű, de északkeleten pár fokkal hűvösebb lesz.

Szombaton több helyen szűnik az eső, ám vasárnapra a jelenlegi előrejelzések szerint visszatér.

Címlapról ajánljuk

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×