eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pixabay

Itt az eső, aztán a lehűlés, éjjel hamarosan 0 fok is lehet Budapesten - előrejelzés

Szombaton csapadékos idő várható, vasárnap már inkább csak felhős, és 15 fok is lehet. Aztán viszont lehűlés kezdődik, egyre alacsonyabb nappali és éjszakai hőmérsékletekkel.

Szombaton erősen felhős vagy borult lesz az ég, és már keletebbre is több helyen fordul elő eső, zápor, a Dunántúlon egy-egy zivatar sem kizárt. Estefelé nyugat felől határozottan csökken a felhőzet, ezzel együtt a csapadékhajlam is. A légmozgás nagyrészt mérsékelt marad, majd késő este az Észak-Dunántúlon már többfelé kísérhetik élénk széllökések az északnyugati szelet. Délutánra 11 és 17 fok közé melegszik fel a levegő - derül ki a HungaroMet országos előrejelzéséből.

Vasárnap általában gomolyfelhős, napos, száraz idő várható, de főleg északkeleten, keleten még lehetnek erősen felhős területek, ott helyenként eső, zápor is előfordulhat. Megélénkül, több helyen megerősödik az északnyugati, északi szél. Hajnalban 2, 8, kora délután általában 11, 17 fok valószínű, csak északkeleten lehet hűvösebb.

Hétfőn és kedden fokozatosan csökken a felhőzet, a hőmérsékleti értékek ezzel párhuzamosan csökkennek majd. Kedden már csak 10 fokig melegedhet az idő Budapesten, és éjszakára 0 fokot jelez előre a HungaroMet térképe.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 27. 19:45
×
×
×
×