eur:
393.85
usd:
367.89
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Tavaszi időjárás, gomolyfelhős, napsütéses idő.
Nyitókép: Roman Studio/Getty Images

Brutális, hogyan búcsúzik a február

Árnyékban 20 fok körüli csúccsal zár a február, a legmelegebb a Viharsarok környékén lesz csütörtökön.

A következő napokban is folytatódik az enyhe idő, nem jár nagy kockázattal kijelenteni, hogy a februári átlaghőmérséklet is rekordot hoz majd, mivel a hó vége sem lesz épp fogvacogtató.

Csütörtökön a hajnali szélcsendes 2-8 fok után a felhők ellenére is gyorsan melegszik a levegő, 16-20 fok lesz a kora délutáni csúcs, de nem zárható ki néha egy-egy eső. A legmelegebb az ország délkeleti zugában várható.

Átmeneti lehűlés csak a jövő héten várható, akkor sem nagy mértékű.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×