eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Nyitókép: Forrás: YouTube/ BpiAutósok.hu

Vérfagyasztó videón, ahogy egy teherautó bebicskázik az M31-esen

A télies időjárás és az ahhoz illő útviszonyok vezethettek ahhoz, hogy a sofőr elvesztette uralmát a jármű fölött.

A BpiAutósok.hu tette közzé azt a nem mindennapi felvételt, amit egyik olvasójuk készített november 30-án, az M31-es autópályán, Gödöllő felé haladva.

A nyerges vontató először megcsúszik, majd kacsázni kezd, végül szembe is fordul. Mint azt a felvétel készítője is hozzátette: "Vagy nagyon szerencsés volt a sofőr, vagy nagyon ügyes, de végül semminek sem csapódott neki, és irányba fordulás után tovább tudott menni."

A videót a portál hivatalos YouTube-csatornájára töltötte fel:

Címlapról ajánljuk
Roma munkavállalókat szeretne foglalkoztatni épülő szlovákiai gyárában a Volvo

Roma munkavállalókat szeretne foglalkoztatni épülő szlovákiai gyárában a Volvo

A Kassa mellett épülő Volvo autógyár komolyan érdeklődik a romák foglalkoztatása iránt. Robert Fico miniszterelnök a kassai kihelyezett kormányülésen közölte, a kabinet elsőrendű érdeke, hogy együttműködjön az autógyárakkal, hogy Szlovákia továbbra is vonzó maradjon az iparágnak. Ennek ellenére továbbra is látszik, hogy már most is akut hiány van a szakképzett munkaerőből.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Dróntámadás érte a Krímet, haladnak előre az oroszok keleten – Háborús híreink vasárnap

Orosz közlés szerint Ukrajna vasárnapra virradó éjjel összesen 38 drónnal támadta a Krím félszigetet. Feodoszija kikötőjében több robbanást is lehetett hallani, a közúti forgalmat korlátozták a környéken. Értesülések szerint Ukrajna európai szövetségesei több mint egymillió tüzérségi lőszert szállíthatnak le a megtámadott országnak tavasszal. Olekszandr Szirszkij ukrán főparancsnok elismerte, hogy az Avgyijivka szektorban szolgáló egyes parancsnokok téves számításai befolyásolták a védelmi állások stabilitását.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×