eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
esőő zápor zivatar időjárás esernyő
Nyitókép: Pixabay

Izgalmakból nem lesz hiány – időjárás-előrejelzés

Havazás, szél, ónos eső, köd, zivatarok. Szinte az összes évszakunk megmutat(hat)ja magát. Az eddigi hőmérsékleti rekord is megdőlhet.

Szombaton kezdetben keleten még vékony lesz a felhőzet, majd ott is megvastagszik, és mindenhol erősen felhős vagy borult lesz az ég.

Több helyen várható eső, zápor, ami északnyugat felől egyre nagyobb területen havas esőbe, havazásba vált át, miközben csökken az intenzitása. Átmeneti időre néhol ónos eső is lehet. A Tiszántúlon az időszak végéig eső lesz a jellemző. Helyenként zivatar is kialakulhat.

Egyre többfelé fordul északnyugatira, nyugatira a szél, és többfelé kísérik erős, főként az Észak-Dunántúlon viharos széllökések, amely a Bakony környékén hófúvásokat okozhat.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 18 fok között valószínű, északnyugatról délkelet felé haladva mérhetjük a magasabb értékeket. Megdőlhet a december 2-ára vonatkozó hőmérsékleti rekord, ami 17,4 fok.

Címlapról ajánljuk
Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

Így szerezhetnek biztosítást az ukránok a háború közepette

A háború-sújtotta Ukrajnában felpörgött a biztosítási szolgáltatási piac – mindez kissé szembemegy a logikával. Míg náluk elméletben azért is fizetnek, ha az ember házába becsapódik egy Sahed öngyilkos drón, más országokban – például Nagy-Britanniában – van, amikor szinte lehetetlen biztosítást kötni az áradások fenyegette ingatlanokra vagy az előszeretettel lopott Land Roverekre.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×