eur:
393.77
usd:
365.03
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Virágzó tavaszi tőzike (Leucojum vernum) a Duna-Dráva Nemzeti Park területén, a Somogy megyei Gyékényes közelében 2021. február 26-án.
Nyitókép: MTI/Varga György

Itt a tavasz, de az ország egyik felében marad a tél

Szerdán beköszönt a meteorológiai tavasz, amelyhez az időjárás főként a keleti országrészben igazodik, mind a hőmérséklet, mind pedig az időjárás jellegét tekintve, azok számára akik a napos időt kedvelik. Ugyanakkor a nyugati tájakon inkább felhősebb, hidegebb idő valószínű.

Szerda hajnalra az északkeleti megyékben már kevesebb lehet a felhő.

Csak kevés helyen fordulhat elő kisebb eső, éjjel havas eső, esetleg hószállingózás.

Reggeltől északkelet felől tovább csökken a felhőzet, az ország azon felében délután már derült vagy gyengén felhős, napos idő várható.

A nyugati, délnyugati tájakon azonban késő délutánig, estig még erősen felhős marad az ég, és a délnyugati határ közelében néhol gyenge eső is előfordulhat. Az északkeleti szél szerdán már többfelé megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -3 és +2 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán a Dunántúlon 4 és 9, a Dunától keletre 9 és 13 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×