eur:
390.49
usd:
358.76
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Nyitókép: Pixabay

Elő a legjobb pulóverekkel! - Időjárás

A hőmérők nagyjából ugyanazt mutatják szerdán is, mint kedden, de egy barátságtalan tényezőtől végre búcsút veszünk egy időre.

Kedd estére leállt a szél, ami azt is jelenti, hogy a kellemes hőmérsékleteket a továbbiakban most már tényleg élvezhetjük a következő napokban.

Az -1-5 fokos hajnalt követően napközben szinte felhő sem lesz az égen, csak északkeleten lehet gomolyfelhő-képződés, 12-18 fok lesz a csúcs, a főváros környékén 14 fok lesz a csúcs árnyékban.

A következő napokban már egyre nagyobb esély lesz csapadékra, de csak szombaton érkezik markáns hidegfront a jelenlegi tudás szerint - már sok csapadékkal. (Vasárnap hajnalban havazhat is, de a hó aligha marad meg.)

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×