eur:
388.64
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella
A szélben fényképezkedik egy nő a dániai Jylland (Jütland)-félsziget nyugati részén fekvő Bovbjergben a hurrikán erejű Otto vihar alatt, 2023. február 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ritzau/Morten Stricker

Frontok sora csap le Magyarországra

A következő napokban frontok sora érkezik fölénk, így változékony, szeles, enyhe idő várható elszórtan kisebb esővel, záporral.

Reggelig erősen felhős vagy borult lesz az ég, de kisebb-nagyobb szakadozások lehetnek a felhőzetben, nagyobb eséllyel az ország délnyugati felén.

Szombaton a kezdeti felhős időt követően egyre nagyobb területen vékonyodik a felhőtakaró, és fátyolfelhős, napos idő lesz a jellemző. Ez alól hazánk északkeleti harmada képezhet kivételt, ugyanis ott továbbra is lehetnek erősen felhős körzetek.

Reggelig elszórtan, szombaton már inkább csak a felhősebb tájakon számíthatunk gyenge esőre.

A nyugatias szél egyre nagyobb területen erőre kap, és a Dunántúl nyugati felét leszámítva nagy területen lesz élénk, erős, a magasabban fekvő vidékeken, illetve északon viharos széllökések is előfordulhatnak.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet, amely több helyen késő este áll be, többnyire 3 és 8 fok között alakul, de a szélcsendes, kevésbé felhős nyugati tájakon ennél hidegebb is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 13 és 18 fok között alakul, északkeleten lehet ennél kissé hűvösebb.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×