eur:
393.5
usd:
367.87
bux:
66256.13
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Viharos szelet hoz a húsvét

Egy átvonuló hidegfront mögött hidegebb levegő érkezik a Kárpát-medencébe.

Szombaton felhőátvonulások várhatók több-kevesebb napsütéssel. Tartósabban sok felhő a nap első felében az északkeleti országrészben valószínű. Estére a legtöbb helyen csökken a felhőzet, a középső országrészben marad legtovább felhős az idő. Szórványosan lehet zápor, kis eséllyel zivatar, a nap első felében főként a Dunától keletre, majd inkább a középső országrészben. Az északias szél nagy területen megerősödik, a Dunántúlon és az északkeleti megyékben viharos lökések is előfordulhatnak. Estétől jelentősen veszít erejéből a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

Vasárnap felhőátvonulásokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Elszórtan, elsősorban a Dunától keletre előfordulnak záporok. Az északi, északkeleti szél nagy területen megerősödik, néhol viharossá is fokozódhat. A hőmérséklet hajnalban általában -2 és +5, fagyzugokban -5 és -3, délután többnyire 10 és 15 fok között alakul.

Hétfőn felhőátvonulások várhatók hosszabb-rövidebb napos időszakokkal. Elszórtan előfordulhat zápor. Az északi, északkeleti szél sokfelé megerősödik. A minimum-hőmérséklet többnyire -2 és +3 között valószínű, de a fagyzugokban hidegebb is lehet. A maximum-hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×