eur:
393.15
usd:
367.07
bux:
66927.2
2024. április 26. péntek Ervin
Hatalmas hullámokat korbácsol az Eunice nevű vihar az Anglia dél-nyugati partján fekvő Porthlevenben 2022. február 18-án. A legmagasabb szintű vörös riasztást rendelték el Londonra, Délkelet- és Kelet-Anglia térségeire, a közvetlenül a vihar útjába eső délnyugat-angliai Devon, Cornwall és Somerset megyékre, valamint a dél-walesi partvidékre.
Nyitókép: Hatalmas hullámokat korbácsol az Eunice nevű vihar az Anglia dél-nyugati partján fekvő Porthlevenben 2022. február 18-án. MTI/AP/PA/Matt Keeble

A viharciklonok vasárnapig velünk vonulnak

Dudley, aztán Eunice, és még nincs vége, frontok garmada érkezik a következő napokban is. Továbbra is enyhe időben lesz részünk, azonban a szélcsend még napokig ismeretlen fogalom időjárásunk számára.

Szombaton jobbára erősen felhős vagy borult lesz az ég. Éjszaka néhol, főként északkeleten lehet gyenge eső, szombaton nagyobb eséllyel a Dunántúl délnyugati, déli felén lehet eső, zápor, másutt inkább csak helyenként fordulhat elő gyenge csapadék.

Estefele már hópelyhek is keveredhetnek az esővel, elsősorban a magasabban fekvő tájakon. Fokozatosan északnyugatira fordul a szél, és továbbra is élénk, erős lesz.

A hegycsúcsokon viharos erejű széllökések is lehetnek, a délnyugati harmadban mérsékelt marad a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 8 fok között alakul, de a szélvédett északi völgyekben gyenge fagy is lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 6 és 11 fok között alakul.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×