eur:
392.89
usd:
366.8
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Pixabay

Gyökeres változás az időjárásban - előrejelzés

Délkelet felől felhő- és csapadékzóna hatol az országba, amely a vasárnapi és a hétfői időjárást alapvetően meghatározza. Ezt követően is marad a mozgalmasabb, hűvös idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Vasárnap az ország északkeleti harmadán vékonyodik, szakadozik a felhőzet, ott nem várható csapadék. Másutt marad a borult idő ismétlődő, változó intenzitású esővel. Az északkeleti, keleti szél többfelé lesz élénk. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 8 és 13 fok között valószínű, de az ország északkeleti harmadában 15, 18 fok is lehet.

Hétfőn nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de főleg északon, északkeleten délutánig vékonyabb lehet a felhőzet. Az ország déli felén többfelé, másutt elszórtan valószínű eső, zápor. Az északi szelet élénk, az Észak-Dunántúlon helyenként erős lökések kísérik. A minimum-hőmérséklet 1 és 9, a maximum általában 10 és 15 fok között várható, de a csapadékosabb délnyugati tájakon ennél hűvösebb, északkeleten pedig akár 16, 17 fok is lehet.

Címlapról ajánljuk
Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

Okok, amelyek a magasba emelték, aztán a földhöz csapták Szoboszlai Dominik Liverpoolját

A Liverpool – különösen fájó ez a Vörösök híveinek – éppen a városi rivális Everton elleni vereséggel, szerdán szinte minden esélyét elveszítette a győzelemre az Arsenallal és a Manchester Cityvel vívott hármas harcban. Az Ágyúsok előnye három pont négy fordulóval a zárás előtt, ami a jobb gólkülönbség miatt valójában négy. A City két mérkőzéssel kevesebbet játszott náluk, de a vesztett pontokat tekintve az előnye öt pont Szoboszlai Dominik csapatával szemben.

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×