eur:
393.16
usd:
368.4
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Instagram/Magyar Közút

Ezt aztán semmiképp ne csinálja, ha lerobban - videó az M0-sról

Egy lerobbant furgon utasai választottak életveszélyes módot a segítségkérésre.

Vasárnap éjfél előtt nem sokkal egy furgon műszaki hiba miatt lehúzódott az M0-s autóút leállósávjára Csömör térségében. A benne ülők kiszálltak, bekapcsolták a vészvillogót és próbáltak segítséget kérni, de az majdnem tragédiával járt, ugyanis a láthatósági mellényt lóbálva, a külső forgalmi sávba besétálva próbálták megállítani az arra közlekedőket.

A felvételeken egyértelműen látszódik, sokszor csak éppen, hogy csak ki tudták kerülni őket - derül ki a Magyar Közút videójából.

A helyszínen senki nem állt meg segíteni (és a videó tanúsága szerint a bajba jutottak fel is dühödtek emiatt). A közutas cég diszpécsere, miután észlelte az esetet, rögtön értesítette a rendőrséget és az útellenőrüket is, akik rövid időn belül a helyszínre értek. Végül el kellett vontatni a járművet, mert ott nem volt javítható.

A Magyar Közút felhívja a figyelmet arra, hogy

  • ilyen esetekben a szalagkorláton túl érdemes várakozni,
  • ha pedig segítséget kell kérnünk, akkor inkább tárcsázzuk a 112-es segélyhívó számot, hívjunk autómentőt vagy jelentsük az esetet az adott mérnökségnek (megyei diszpécsereik elérhetőségei megtalálhatóak a kozut.hu és az utinform.hu oldalon).
  • És amennyiben van rá lehetőségünk, akkor próbáljunk meg segíteni a bajba jutott autós társainkon.
Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×