eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pexels.com

Hétvégén lesz, ahol 25 fokig melegszik a levegő - előrejelzés

Már csak néhol várható majd eső és ismét több lesz a napsütés. Melegszik az idő, vasárnap helyenként akár 25 Celsius-fokot is mérhetnek - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

Pénteken, október elsején a reggeli, délelőtti órákban a borult vidékeken elvétve előfordulhat gyenge eső, szitálás. Napközben a kezdetben borult, felhős középső és keleti tájakon lassan, fokozatosan szakadozik, majd gomolyosodik a felhőzet és több-kevesebb napsütés szinte mindenütt valószínű, nyugatabbra napos idő várható. A leghidegebb órákban nyugaton többnyire 2-8, másutt 8-13 fok lesz. A nappali csúcsértékek 14 és 21 fok között alakulnak.

Szombatra virradó éjjel, majd reggel lehetnek pára-, illetve ködfoltok. Ezek feloszlását követően általában sok napsütés várható, legfeljebb az északkeleti határ közelében fordulhat elő elvétve jelentéktelen csapadék. A szél napközben több helyen megélénkül, a Fertő térségében néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet 3-11, a legmagasabb 17 és 21 fok között valószínű.

Vasárnap a ködfoltok feloszlása után többnyire gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nélkül. Többfelé élénk, az Észak-Dunántúlon helyenként erős lehet a szél. A minimumhőmérséklet 3 és 11 fok között várható. A nappali maximumok 17 és 25 fok között alakulnak. Északkeleten lesz a hűvösebb, északnyugaton a melegebb idő - olvasható az előrejelzésben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 17:23
×
×
×
×