eur:
393.73
usd:
368.36
bux:
66059.17
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Itt a strandidő, de már látható az újabb hidegfront

Vasárnap a Kárpát-medence fölé szárazabb légtömeg áramlik, többnyire derült vagy kissé felhős időre van kilátás.

Éjszakára kiderül az ég, és vasárnap inkább csak a Tisza vonala mentén zavarják gomolyfelhők a napsütést, de csapadék ezekből már nem várható. Az északi, északnyugati szél helyenként megélénkül .

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között valószínű, a nyugati határvidéken és az északi völgyekben lesz hűvösebb a hajnal.

A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 28 és 32 fok között alakul.

Hétfőn sok napsütésre számíthatunk gomolyfelhőkkel, majd estétől egy hidegfront érkezik, északnyugaton erőteljessé válik a gomolyfelhő-képződés. Napközben csapadék nem valószínű, estétől északnyugaton, nyugaton elszórtan, északkeleten néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Keleten mérsékelt marad a légmozgás, másutt az északnyugati szél nagy területen élénk lesz, illetve zivatar környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29, 33 fok között valószínű.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt az ukrajnai frontvonal, masszív fegyverszállítmányt kap Ukrajna - Híreink az ukrajnai háborúról szerdán

Átszakadt a frontvonal az Ocseretine-Sztyepove szektorban, lehet, hogy az oroszoknak be se kell venniük Vuhledárt, hanem egyszerűen megkerülik. Az Egyesült Államok 1 milliárd dollár értékű, azonnali fegyvertranszfert készített elő Ukrajnának, a csomag már az elnök aláírására vár. Ukrán és amerikai források szerint az orosz nyári offenzíva egyik fő célja Harkiv elfoglalása lesz. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×