eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Kárpátaljáról érkezett gyerekek a balatonföldvári Riviéra Hotel strandján 2018. június 1-jén. A Duna Aszfalt 19 millió forinttal segíti a Kárpátaljai Szövetség hadiárváknak és művészeti iskolás gyerekeknek, összesen 250 diák 12. alkalommal szervezett rehabilitációs és alkotótáborát.
Nyitókép: MTI/Varga György

Ezt az időjárás-előrejelzést már régóta látni akartuk

Akik valahol pihennek már, azoknak most majdnem csak jó híreket hoznak az időjósok.

Kevés fátyolfelhő és a napközben erősebben megnövekvő gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap csütörtökön - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökről szóló előrejelzésében.

A Nyugat-Dunántúlon és keleten elszórtan, másutt csak elvétve fordulhat elő zápor, de keleten, északkeleten zivatar is valószínű.

Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de

zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között alakul.

A következő napokban tovább erősödik a nappali felmelegedés, és áttöri a kora délutáni csúcs a 30 fokot, igaz, egy-egy zivatar erejéig azért "kidurranhat" az ég.

Ennek részletei az alábbi videóból derülnek ki.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×