INFORÁDIÓ
2022. augusztus 16. kedd
Ábrahám

nap

2022.08.15. 20:23

Jelentősen magasabb szőlőárakat tart indokoltnak az agrártárca - a nap hírei

Hétfőn jár le az augusztus elsejei árváltozás miatt meghosszabbított diktálás időszaka az energiaszolgáltatóknál. A tavalyinál jelentősen magasabb szőlőárakat tart indokoltnak az agrártárca. A kormány felgyorsítja a több HÉV-vonal összekötésével tervezett, úgynevezett ötös metró fejlesztését.
2022.08.12. 20:08

Összesen 3 ezer milliárd forint értékben épül gyár Debrecenben - a nap hírei

Szünetel a kiszolgálás augusztus 19-én és 20-án a Független Benzinkutak Szövetségéhez tartozó és azt támogató benzinkutaknál. Összesen 3 ezer milliárd forint értékben épül akkumulátorgyár Debrecenben. Megkapják jövő januárban az orvosok a béremelés harmadik lépcsőjét - írja honlapján a Magyar Orvosi Kamara.
2022.07.30. 20:04

Szigorítottak a 480 forintos benzinársapkán - a nap hírei

Ezentúl csak a magántulajdonú gépjárművek kapnak 480 forintos áron üzemanyagot; ellenzéki pártok bírálják a korlátozást. A barnakőszén-kitermelés lehetőségét is vizsgálja a kormány a gáz kiváltásának eszközeként. Már euróban és dollárban is megfizethetik a társasági és az iparűzési adót a cégek.
2022.07.29. 19:15

Üzemanyag-ellátás: súlyos problémákról számolt be Hernádi Zsolt – a nap hírei

A kedvezményes árú üzemanyag vásárlására jogosultak körének jelentős szűkítését sürgette MOL elnök-vezérigazgatója. A nagycsaládosoknak igényelniük kell a gázárkedvezményt, az ugyanis nem jár automatikusan – hívta fel a figyelmet a rezsicsökkentésért felelős kormánybiztos. Két évvel meghosszabbította a kedvezményes lakásáfát a kormány.
2022.07.24. 20:11

Globális egészségügyi vészhelyzetet hirdetett a WHO – a nap hírei

A magyar kormány számára továbbra is a rezsicsökkentés megőrzése a legfontosabb - hangsúlyozta Németh Szilárd. Diplomás bérminimum bevezetését követeli a kormánytól az LMP. Szombaton volt az év eddigi legmelegebb napja. A nap legfontosabb hírei július 24-én.
2022.07.22. 20:08

Kedd éjfélig meghosszabbítják a hőségriasztást – a nap hírei

Kedd éjfélig meghosszabbította a harmadfokú hőségriasztást az országos tisztifőorvos. Újraindulhat az ukrán gabona szállítása a Fekete-tengeren, Oroszország pedig újra exportálhat gabonát és műtrágyát. Magas átlagpontszámok és felvételi létszámok jellemezték az idei felvételit. A nap legfontosabb hírei július 22-én.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018