eur:
393.54
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Jobbra a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) épülete a Széchenyi téren, mögötte a Parlament, balra a Lánchíd, mögötte a Margit híd és a Margitsziget, a háttérben pedig Óbuda és a Budai-hegység vonulata látható. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi/Róka László

Egy hétre elfelejthetnek az autósok egy fontos pesti útszakaszt

Nagy átmérőjű gerincvezetéket javít a Fővárosi Vízművek a Széchenyi rakparton.

A Széchenyi rakpart Magyar Tudományos Akadémia melletti részén egy kisebb vízszivárgás okának vizsgálatakor derítették fel a Fővárosi Vízművek szakemberei az ott húzódó, 1200 mm átmérőjű Sentab vezeték sérülését.

Mivel ez a csőtípus csak teljes szál cseréjével javítható, 5 méter hosszan új vezetékszakasz fektetése vált szükségessé. A munkálatok miatt a Széchenyi rakpart Arany János utca és Széchenyi tér közötti szakasza a munkagödör és a munkagépek helyigénye miatt autóközlekedésre nem vehető igénybe.

A néhány napos javítást követő burkolat-helyreállítás után, várhatóan a jövő hét végén vehetik ismét birtokba az autósok ezt az útvonalat

- áll a cég közleményben, amelyben a munkálatok miatt az arra közlekedők és az ott élők türelmét és megértését kérik.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×