eur:
394.95
usd:
363.53
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: pixabay

Életük utolsó szelfijét lőtték, legalábbis egy bizonyos helyen

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.

Az eset a múlt héten az Allure of the Seas luxus utasszállító óceánjáró hajó fedélzetén történt, amely a Haitin fekvő Labadee felé tartott. A meg nem nevezett nőt a CNN beszámolója szerint egy másik utas, Peter Blosic pillantotta meg a veszélyes helyzetben, és ő riadóztatta a hajó személyzetét.

"Az erkélyemen voltam, mikor megláttam, hogy a nő felmászik az erkélye korlátjára. Nagyon gyorsan történt. Mivel nem tudtam, mit akar tenni, riasztottam a legénységet. Ha nem szólok, és a nő kiugrik, az szörnyű lett volna" - mesélte a tévécsatornának. A nőt Jamaicában tették partra, amikor a hajó Falmouth-ban kikötött.

A hajózási társaság megerősítette a CNN-nek a történteket. Mint írták, a nőnek segített is a vele utazó partnere a veszélyes szelfi elkészítésében. Ezért mindkettejüket örökre kizárták a Royal Caribbean hajóiról.

A hajózási társaság honlapján szereplő magyarázat szerint a hajó korlátjaira és egyéb védőrácsaira sem felülni, sem felállni, sem ráfeküdni nem szabad, tilos azokra felmászni vagy átmászni rajtuk "a vendégek saját biztonsága érdekében".

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×