eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: Instagram/paperboyo

Will Smith feltűnt egy budapesti fürdőben, az emberek csak bámultak

A részben Budapesten forgatott Gemini Man című filmjét reklámozta szeptember végén Will Smith a magyar fővárosban, ráadásként az 51. születésnapján egy pörgős koncertet adott a Bazilikánál. De úgy tűnik, mást is csinált.

Nemrég jelent meg egy videó @paperboyo Instagram-oldalán, amelyen az amerikai színész a Széchenyi Fürdőben tűnik fel. És nemcsak ő, hanem a filmben szereplő, őt üldöző és megölni akaró fiatalabb klónjának papír mása is.

A reklámvideót Rich McCor készítette a Paramount kérésére: az Instagramon is sokak által követett művész fekete papírból készített alakokkal "turbóz fel" humorosan, frappánsan egy-egy helyszínt, különleges képeket állítva így elő. Ám ezúttal nem egy fotó, hanem egy stopmotion videó készült, amihez két rövidke felvételt készített Will Smith-ről. Az egyiken a színész épp sétál a Széchenyi Fürdőben, amikor megjelenik a klónja - amelynek mintegy 70 papírmasé-figuráját a másik videó képkockái alapján vágta ki a neten paperboyo néven ismert művész.

Íme az eredmény, Budapest és Will Smith újabb, merőben szokatlan találkozása (a werkfilm pedig itt érhető el).

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×