eur:
394.57
usd:
369.67
bux:
65738.49
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: pixabay

Fantasztikus balatoni túrára nyílik lehetőség

Harmadszorra is elindul a Balaton Camino, amit három barátnő talált ki. Tíz nap alatt vándorolják körbe a magyar tengert.

Október 5-én újra cipőt húz a Balaton Camino három ötletgazdája. Az előzetes jelzések szerint több százan csatlakoznak majd, így fogja megkerülni a magyar tengert Budavári Dóra, Rákász-Losonczy Judit és Scherer Anna, aki 2017-ben találta ki ezt a 10 napos sétát, ami körülbelül 300 ezer lépés.

Nincs feltétele annak, hogy velük tartson bárki, de egy előzetes kérdőívet ki kell tölteni. Erre is csak azért van szükség, hogy fel tudják mérni, mégis mekkora csapattal mennek.

Napi kétszáz, négyszáz ember társaságára számíthatnak. Az első 17 kilométeres szakaszt Balatonfűzfő és Balatonvilágos között teszik meg a túra nyitónapján - írja a Sonline.hu.

Részletek ITT.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×