eur:
393.79
usd:
368.18
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Nyitókép: Pixabay

Viharos szél miatt kaptunk ismét figyelmeztetést

Viharos szél veszélye fenyeget szerda délutántól, és csütörtökön egész nap. Amúgy jó idő lesz...

Szerda délután nyugat felől vastagodó fátyolfelhőzet érkezik, csapadék nem lesz. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül, este néhol megerősödik, az Észak-Dunántúlon viharos széllökések is lehetnek.

A hőmérséklet késő este 3 és 10 fok között valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul.

Csütörtökön a változó mennyiségű és vastagságú felhőzet mellett délelőtt hosszabb, délután rövidebb időre kisüt a nap, estig csapadék nem várható. A déli, délnyugati szél megerősödik, több helyen viharossá fokozódik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között alakul.

Figyelmeztetés:

Szerda délutántól megerősödik, késő estétől előbb az északnyugati tájakon, csütörtök napközben pedig már egyre nagyobb területen viharossá fokozódik a déli, délnyugati szél. A legerősebb széllökések általában 60-75 km/h között alakulnak, de a Dunántúl északnyugati felén 75-85, egy-egy helyen akár ezt meghaladó széllökés is előfordulhat. A légmozgás csak estétől csillapodik jelentősen.

Csütörtök estétől, késő estétől északnyugaton kis eséllyel kialakulhat zivatar - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztetésében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×