eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
San Sebastián, 2017. március 6.Egy oszlopba kapaszkodó nő az észak-spanyolországi San Sebastiánban tengerpartján 2017. március 6-án, amikor viharos szél fúj az Atlanti-óceán baszkföldi partvidékén. (MTI/EPA/Javier Etxezarreta)
Nyitókép: Javier Etxezarreta

Rátör a hideg Magyarországra pénteken

Pénteken támad a hidegbetörés! Videót is készített a várható fejleményekről az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Pénteken eléri Magyarországot az észak felől érkező hideg légtömeg. Hatására nagy területen válik viharossá az északi szél.

Csütörtök este az eső mellett a Dél-Dunántúlon havas eső is lehet, de havazás sem kizárt. A nyugati, délnyugati szél éjszaka északnyugatira, északira fordul, és megerősödik, pénteken napközben a középső területek kivételével viharossá fokozódik.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 7 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 5 és 12 fok között valószínű, északkeleten késő délelőttől már csökken a hőmérséklet.

A szombati maximum már csak 1 fok lehet, éjszakára mínusz 7 fok várható!

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×