eur:
368.12
usd:
344.40
bux:
48287.25
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert
Nyitókép: Pixabay.com

A top10 telefonos applikáció 2018-ból

Az elmúlt évben az Android rendszerre letölthető, a világban a legtöbbek által használt első 10 mobil applikáció összesen mintegy 3,6 milliárd letöltést generált.

A Statista cikke alapján a Portfolio azt írja, hogy a lista vezetője a WhatsApp lett, amit 747 milliószor töltöttek le, ezután következett a Messenger 592, majd az Instagram 368 millió letöltéssel. A listát a Facebook fejlesztései (WhatsApp, Messenger, Messenger Lite, Facebook, Facebook Lite, Instagram) dominálják, ezek összesen 2,5 milliárdot tesznek ki a 3,6 milliárdból.

A listán szereplő alkalmazások egy része Magyarországon még kevésbé terjedt el. A TikTok egy rövid videók megosztására alkalmas applikáció, egy 15 másodperces sztorival tudathatják a használók másokkal, hogy éppen mit csinálnak. A Helix Jump egy letölthető játék, ahol egy pattogó labdával kell minél több pontot gyűjteni, míg a SHAREit mindenféle kép, hang, fájl megosztására alkalmas applikáció, mobilnet használata nélkül. A 10. helyre kerülő Garena Free Fire - Winterlands egy lövöldözős játék.

Ezt a 10 telefonos applikációt használták a legtöbben 2018-ban

Címlapról ajánljuk
Tálas Péter: Putyin haláláig fog küzdeni, mert nem tehet mást
Aréna

Tálas Péter: Putyin haláláig fog küzdeni, mert nem tehet mást

Az ukránok számára egy nagyon sikeres ellentámadás hozhatja meg a béketárgyalásokat, míg az orosz ellencsapást a hiányos tisztikar is nehezíti – véli a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóintézetének igazgatója. Tálas Péter erről az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Kivárás az amerikai tőzsdéken is

Kivárás az amerikai tőzsdéken is

Tegnap egy mérsékeltebb hangulatromlás volt megfigyelhető a tőzsdéken, a nap végére Európa és az USA is lefordult. Utóbbiban részben az is szerepet játszott, hogy az Apple a napon belüli történelmi csúcs után esni kezdett, miután a cég bemutatta új AR-headsetjét, amelynek ára 3500 dollár - magasabb, mint amire sokan számítottak. Ezt követően ma az ázsiai tőzsdéken vegyes mozgásokat láttunk, és Európában is folytatódnak a bizonytalan mozgások, így csak minimális elmozdulásokat látni. Ugyanez mondható el az Egyesült Államokról is, ahol a kezdeti esést később mérsékelt emelkedés váltotta fel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×