eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 25. vasárnap Mátyás
Pixabay
Nyitókép: Pixabay

Különleges kategóriában nyert ismét a MAVIR

Az előző két év sikeres pályázata után harmadszor is Családbarát Munkahely lett a MAVIR Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt.

A cég idén az „Állítsunk valódi példaképeket gyermekeink elé!” című pályázatával érdemelte ki 2018-ban is a nagyvállalati kategóriában a Családbarát Munkahely címet.

Idén immár nyolcadik alkalommal hirdette meg az Emberi Erőforrások Minisztériuma Család- és Ifjúságügyi Államtitkársága megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő azt a nyílt pályázatot, amely a családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését támogatja.

A pályázat célja olyan családbarát munkahelyek kialakítását és fejlesztését megvalósító munkahelyi családbarát programok támogatása, melyek elősegítik a munka és magánélet összeegyeztetését, a családi, magánéleti és munkahelyi kötelezettségek összehangolását.

A MAVIR pályamunkája ismét sikert aratott. A cég a tavalyi, szintén sikeres pályázatában a nagyvállalat segítséget nyújtott a stressz kezelésében.

Idén is ezt a vonalat folytatva, a gyerekneveléshez nyújt segítséget.

Egy olyan talkshowt szervez a társaság, amelyen a szülők együtt vehetnek részt a gyermekeikkel. Olyan embereket hívnak meg, akiknek a teljesítménye valódi értéket képvisel, akik példaképként állhatnak színpadra. Őket hallgatva, látva a gyerekek és szüleik is tartalmas, változatos élményeket kaphatnak, ugyanakkor beláthatják, hogy nemcsak az Instagram és a Facebook „sztárjai” a követendő példák.

A cél, hogy a MAVIR ZRt. megmutathassa a munkavállalók gyermekeinek, hogy igenis létezik a virtuálistól eltérő valódi világ, valódi emberekkel, valódi teljesítményekkel!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×