eur:
393.85
usd:
365.09
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Újabb megdöbbentő részlet Törőcsik Mari állapotáról

Újabb megdöbbentő részlet Törőcsik Mari állapotáról

Bodrogi Gyula beszélt arról, hogy miért nem tud étkezni a kórházban fekvő Törőcsik Mari.

Törőcsik Mari január óta fekszik a szombathelyi kórházban. Bár a hírek szerint a színésznő mellől kitiltották a látogatókat, volt férje, Bodrogi Gyula meglátogathatta, és a Ripostnak elárulta, hogy valójában miért nem tud enni, és ezáltal felépülni.

„Amikor bent vagyok nála a kórházban, akkor azért rá tudom arra beszélni, hogy egyen. Tulajdonképpen az a legnagyobb probléma, hogy az évekkel ezelőtti klinikai halála következtében lebénult az egyik keze. Most ráadásul legyengítette a betegség is, és sajnos emiatt nem tud fogni. Szóval nem az a probléma, hogy nincs étvágya, hanem az, hogy egyedül nem tud enni, képtelen megfogni az evőeszközöket. Ha ott vagyok, akkor természetesen én is segítek neki ebben” - közölte a Nemzet Színésze.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×